Home

Mezőgazdasági pályázatok 2022

mezőgazdasági pályázatok 2019 Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 100% eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez mezőgazdasági pályázatok 2019 20. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 100% eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez.Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni Ez a nyár a mezőgazdasági pályázatoké! A legfontosabb határidők egy helyen! 2021. július 05., hétfő 13:31 Támogatások - pályázatok. Fejlesztési lehetőségek több területen: kertészet, ültetvénytelepítés, élelmiszeripar, precíziós gazdálkodás, terménytároló, mezőgazdasági kisüzemek, állattartó telepek mezőgazdasági pályázatok őstermelőknek 2019. A kiírásoknál mindig fő szempont hogy megfelelünk -e a feltételeknek. Ezért igyekszünk összegyűjteni minden és támogatással kapcsolatos tájékoztatást, mely által könnyebben megtalálhatja az Ön számára legrelevánsabb tartalmat Mezőgazdasági pályázatok 2021. Mezőgazdasági pályázatok európai uniós és hazai pályázati felhívások, valamint vissza nem térítendő támogatások a 2027-es fejlesztési ciklusban. Támogatást keres mezőgazdasági vállalkozása számára? Oldalunkon többféle pályázat található meg mezőgazdaságban, erdészetben, kertészetben, és állattenyésztésben működő.

mezőgazdasági húsipari pályázatok magánszemélyeknek 2019 Megírjuk Ön helyett a pályázatát. A pályázatírás sokak számára jelent igazi kihívást, azonban az igazság az, hogy gondolatmenetünket tudatosan felépítve a pályázatok kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy külső erőforrások bevonásával finanszírozzuk tőkeigényes projektjeinket, így. Mezőgazdasági pályázatok 2019. Posted on október 14, 2019 by metstroyru2. Pályázat felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók eszközbeszerzéseinek . Mezőgazdasági pályázatok , támogatások hírei az Agroinform. Pályázati felhívás mezőgazdasági robotikai megoldások támogatására. A pályázat célja a. Mezőgazdasági pályázatok VP2-4.1.8-21 - Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása pályázat 2021. június 28

A mezőgazdaságban a fiatalabb generáció komoly eredményeket fog elérni a következő években. A fiatal gazda pályázat segítségével finanszírozhatják ötletüke Az aktuális mezőgazdasági pályázatok és vidékfejlesztési pályázatok. Korábban megjelent, még aktuális mezőgazdasági pályázatok és vidékfejlesztési pályázatok 2019 mezőgazdasági pályázatok 2019 évvégén. Nagy mennyiségű forrás biztosítása mezőgazdasági pályázatok 2019 évvégén-ra és Digitális eszközök beszerzésére. Végre egy Nemzeti program melyet For Profit társaságok fognak össze. Hatalmas érdeklődés veszi körül az új digitális programot, melyet Romániából.

Címlap > Pályázatok > Szechenyi 2020 > Vidékfejlesztési Program (VP) Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei 2019.08.29-ig. VP6-6.4.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása (FELFÜGGESZTVE!). Pályázati hírek, Mezőgazdasági pályázatok, MVH. 2021. július 1-31. között van lehetőség benyújtani az első éves kifizetési igénylést a VP4-10.2.2.-20 kódszámú Ritka és veszélyeztetett növényfajták genetikai erőforrásainak és mikroorganizmusok ex situ megőrzése című felhívás 2021. évben benyújtott. Ismerd meg a tanyafejlesztési pályázatot, amelynek célja a vidéki településeken élők életminőségét javítsa, a helyi gazdaság fejlesztése. Részletek..

mezőgazdasági pályázatok 2019 - Cégpályáza

Mezőgazdaság - 2019 (Kis értékű gazdaságfejlesztési pályázat) A pályázatok támogatásáról szóló döntés a pályázat beadási határidejét követő 90 napon belül megszületik. A döntésről minden pályázó tájékoztatást kap e-mailben, valamint ezzel egyidőben az Alapítvány honlapjára is felkerül.. Új pályázat 2019. januártól: élelmiszeripari pályázat 50% támogatással mezőgazdasági vállalkozásoknak, őstermelőknek. Több pályázatot meghosszabbítottak 2020-ig. Februárban két újabb pályázat indult el: az állattartók és a kertészek örülhetnek igazán, óriási keretösszeggel érkezik az energetikai telephelyfejlesztés pályázat

Pályázati Hírek - Széchenyi Terv Plusz pályázatok. Legfrissebb. Energetika. Mezőgazdaság. Vidékfejlesztés. Önkormányzatok. K + F. Szabó Magda Művészeti Napok képzőművészeti pályázat. Felfüggesztésre került a GINOP Plusz - 1.2.1-21 pályázat A pályázatok bontásának időpontja, helye: 2019. június 11. (kedd) 15 00 óra. Polgármesteri Hivatal Zsombolyai u. 5. szám Alagsor 1. számú tárgyaló. A pályázatokat az Önkormányzat Gazdasági Bizottsága a pályázatok beadását követően megtartandó bizottsági ülésén értékeli és jelöli ki a bérlőket Greenlight Mezőgazdasági pályázatok támogatója a TEES Nonprofit Kft. Szervezetünk. Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt. 2019-ben támogatási kérelmet lehet benyújtani az alábbi felhívásokra: GINOP pályázatok. GINOP-1.2.6-8-3-4-16 - Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel Következő beadási határnap: 2019.02.15. A pályázati felhívás itt érhető el Tartományi mezőgazdasági pályázatok - ki és mire pályázhat? 2019.03.25 . 19:05 . 2019.03.25 . 20:28 . Forrás. Pannon RTV . Az elmúlt héten számos pályázati kiírás jelent meg a Tartományi Mezőgazdasági Titkárság honlapján..

Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása - VP2-4.1.8-21 Kik pályázhatnak? - mezőgazdasági termelők: kft., bt., e.v., ősteremelők - legalább 6000 EUR STÉ üzemmérettel Mire lehet pályázni? - helyspecifikus, illetve precíziós (GPS/DGPS, RTK megfelelő) munkavégzésre alkalmas mezőgazdasági erőgépek (beleértve az önjáró. Pályázatok 2019 kategória bejegyzései Otthon melege program 2019. a tanyagazdaságok indításának és fejlesztésének mezőgazdasági csekély összegű támogatására lehet pályázni. A harmadik célterület pedig a tanyák lakóépületének felújítása, valamint lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre. Mezőgazdasági termelők akik: Rendelkeznek legalább 6000 STÉ üzemmérettel az elmúlt lezárt teljes üzleti éveben (fiatal gazdák esetén csak lezárt üzleti év szükséges, tehát 2019-ben alapított vállalkozással már 40 év alatti mezőgazdasági termelők tudnak pályázni Mezőgazdasági pályázatok 2019. A korábban megjelent, még aktuális mezőgazdasági pályázatok és vidékfejlesztési pályázatok listája. Megjelent a kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat (KFI) vállalkozások számára is elérhető pályázati felhívása. A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és. A 2019/2020. évi méhészeti támogatások lezárása - Mezőgazdasági, agrár, gazda pályázatok, támogatások hírei és közleményei az Agrárszektor.hu-n. Vidékfejelsztési, élelmiszeripari és Közbeszerzési pályázatok, területalapú támogatások, pályázat figyel

Pro Agricultura Transilvaniae díj

mezőgazdasági pályázatok 2019 20 - Lakossági Pályázato

Pályázatok - Mezőgazdasági pályázatok akik a 2019. kárenyhítési évben jelentős mezőgazdasági károkat szenvedtek. A mezőgazdaságot is elérték az álhírek! Nyugalom, időben érkezni fognak a kifizetések! 2020. március 15., 14:21. Az Év Szaktanácsadója 2019 - Pályázat mezőgazdasági szaktanácsadók elismerésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés - Naprakész pályázati információk. forrásfigyelő.h Mezőgazdasági pályázatok a mezőgazdasági termelőknek, termelői szervezeteknek és élelmiszeripari vállalkozásoknak valamint a juhok tekintetében 2019. évi állatlétszámok, a méhészek esetében a méhcsaládok száma, a zöldségnövény termesztők esetében pedig a zöldségkultúrákkal művelt terület nagysága A 2019-ben még nyitva levő pályázatok, valamint a várható programok, pályázati lehetőségek az alábbiakban olvashatóak. 2019-ben támogatási kérelmet lehet benyújtani az alábbi felhívásokra: GINOP pályázatok. GINOP-1.2.6-8-3-4-16 - Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált.

összes őstermelő pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés Továbbra is a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére irányuló pályázati felhívás az egyik legsikeresebb a Vidékfejlesztési Program felhívásai közül - jelentette ki Nagy István agrárminiszter. Hozzátette: a tavaly októberben megnyílt. A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése című (VP2-6.3.1-16 kódszámú) pályázati kiírás. A pályázat célja a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatása. A támogatás különösen az adottságaik és ambícióik alapján fejlődőképes kisméretű. Az Európai Unió 2021-2027 között zajló Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogramjának égisze alatt számos pályázati lehetőség válik elérhetővé az egyéni kutatói kiválóság, az áttörést hozó innovációk és a jelentős társadalmi kihívások kezelését célzó nemzetközi konzorciumok által megvalósított kutatási és innovációs projektek. Pályázati felhívás felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók eszközbeszerzéseinek támogatására (Baross-19-KMG) Pályázat beadásának kezdete. 2019.11.15 - 13:00. Benyújtás végső határideje. 2019.12.16 - 16:00 Hírek > Gazdaság 2021.08.16. Sikeres a kisüzemi pályázati kiírás, már több mint 2200 őstermelő nyert támogatást Már több mint 2200 őstermelő nyert támogatást, mindez azt is mutatja, hogy továbbra is a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére irányuló pályázati felhívás az egyik legsikeresebb a Vidékfejlesztési Program (VP) támogatásai közül - jelentette ki.

A mezőgazdasági, agrár-vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény (a továbbiakban: Támogatási törvény) 79/B § (2) bekezdésében foglalt kötelezettségünk alapján közzétesszük a 2020. évi egységes kérelemben bejelentett, a táblákkal szomszédosan. Közzétette az idei LIFE pályázati felhívásokat az Európai Bizottság Klíma-, Infrastruktúra- és Környezetügyi Végrehajtó Ügynöksége - tette közzé honlapján az agrártárca, hozzáfűzve, hogy az új LIFE program néhány változást is tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest

Pályázatok, agrártámogatások 2019-re: ne hagyjon pénzt az asztalon! 2019.01.03. Az új esztendőben is érdemes igénybe venni a mezőgazdasági és az élelmiszeripari támogatásokat, amelyekkel hatékonyabban gazdálkodhat, és sikeresen fejlesztheti gépparkját, telepét vagy éppen épületeit Támogatott és tartaléklistás pályázatok 2019 61. 2019-1-HU01-KA102-060404 Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola Kecskemét Sokirányú tapasztalatszerzés Németországban 29 677 € 1 Döntéstámogatás precíziós mezőgazdasági alapokon a szőlészetben, borászatban - AgroVINO. Úniós támogatás keretében valósította meg az Agrovir Kft. döntéstámogatás precíziós mezőgazdasági alapokon a szőlészetben és a borászatban című fejlesztési projektjét. Project azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-0185

Pályázatok - Mezőgazdasági pályázatok - Agroinform

A Mezőgazdasági gépi munkák költsége 2019-ben című kiadvány összefoglalja, hogy a különböző gépekkel elvégzett munka mennyibe kerül. Ezáltal elősegíti a technológiai tervezést, a megfelelő gépkiválasztást, valamint lehetőséget kínál a gépek üzemeltetési költségének figyelemmel kísérésére Kezdő vállalkozás támogatás 2019 - GreenLight pályázatok. 2018-12-28. Greenlight pályázati támogatás. Új mikrovállalkozások alapításának támogatása, nem mezőgazdasági tevékenységek indítására A mezőgazdaság digitális átállásához szükséges szolgáltatások igénybevétele és vásárlása (projekt összes elszámolható kiadásának a legalább 5%-át el kell érniük): Általánosságban: felmérések, kimutatások, adatbázisok, kutatások, tanulmányok készítésének költsége, egyéb mérnöki és szakértői díjak.

Pályázat mezőgazdasági kisüzemek támogatására (VP2-6.3.1-20) 15.000 euró szabadon felhasználható támogatás kisméretű mezőgazdasági termelőknek! VP2-6.3.1-20 Az Elektronikus Értékesítési Rendszer (EÉR) egy olyan online felület, ahol a Magyarországon felszámolási eljárás alatt álló gazdasági társaságok, illetve civil szervezetek vagyontárgyainak nyilvános értékesítése történik. A cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló 2006. évi V. törvény alapján, a vagyonrendezési és. Mezőgazdasági pályázatok 2019 A gazdaságok környezeti fenntarthatóságáról alkotott vélemény és a . Fontos előírás, hogy a fiatal gazda kellő szakképzettséggel rendelkezzen, és. Ebből 1pályázatot induló gazdaságra, 24-et pedig idős családtagtól való . A fiatal gazda tematikus alprogram keretében segítik a fiatal. 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár 2019. szept. 26-29. HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Közpon A mezőgazdasági földterületekről szóló törvénnyel (A Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 62/06., 65/08. - m.törv., 41/09.,112/2015, 80/2017 és 95/18-m.törv. sz.) és Az állami tulajdonú mezőgazdasági földek bérbeadásának és használatba adásának feltételeiről és eljárásáról szóló szabályzattal (SZK.

mezőgazdasági pályázatok őstermelőknek 2019 - Technonprofi

 1. A beérkezett pályázatok értékének függvényében a pályázati keretösszeg módosulhat. A pályázat csak mezőgazdasági hasznosítású földterületek vonatkozásában nyújtható be. az adatlapot és a pályázat mellékleteit az Alapítvány területileg illetékes megbízottjának kell benyújtani 2019. július 15. és.
 2. Uniós pályázat indul mezőgazdasági vállalkozásoknak Uniós pályázat indul a kisebb mezőgazdasági vállalkozások számára. Az állattartó telepek korszerűsítésére kiírt támogatás kérelmei május 28-tól nyújthatók be a keret kimerüléséig
 3. Egy TV-műsor és egy YouTube csatorna, amely átfogóan mutatja be a magyar mezőgazdaságot a szántóföldi termesztéstől kezdve a kertészeten át az állattenyé..
 4. Címke: mezőgazdasági pályázatok. Az elsők között elérhetőek az új uniós fejlesztési időszak forrásai Magyarországon, jön a VINOP. 2021.01.14. Magyarország az elsők között teszi elérhetővé a vállalkozásoknak az új, 2021-27-es uniós fejlesztési időszak forrásait - jelentette be videóüzenetében a.

Pályázat a mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatására. 250 millió forint vissza nem térítendő támogatás kertészeti tevékenység és szántóföldi növénytermesztés fejlesztésére Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása; Gazdálkodási napló; Névjegyzéki szaktanácsadó - NAK 4149; Támogatott szaktanácsadás; Növényvédelem; Pályázati információk Mezőgazdasági pályázatok kiírásai, feltételei, stb. Online Növényvédelmi Kurzus kiskertesekne

Mezőgazdasági pályázatok palyazatok

 1. Kapcsolódó pályázatok. Foglalkoztatásbővítés ösztönzése (GINOP-5.3.12-19) Építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás 2019/2 (EPITO-4.2019.4) További kiemelt pályázatok. Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása (GINOP-1.
 2. dig napra kész lehetsz a jelenleg elérhető lehetőségekből, de segítünk elkészíteni az üzleti stratégiádhoz kapcsolódó pályázati stratégiát.
 3. isztérium az MTI-vel csütörtökön
 4. 2019-ben pályáztunk a Greenlight pályázatok keretén belül a Szent Margit Katolikus Iskolának egy darab Laptop-ra, melyet meg is nyertük. Nagyon köszönjük a segítséget. Nagyon jó dolognak tartjuk ezeket a pályázatokat, nagy segítség az iskolának bármilyen támogatás
 5. (2019) Pénzesgyőr. Állattenyésztés (hústermelő tehenészet), növénytermesztés. Ászári Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Értékesítő Zrt. (2016) Ászár. Mezőgazdasági termelés, szolgáltatás és értékesítés. Babarczi Szőlőbirtok és Pincészet (2009) Győrújbarát. Szőlőtermesztés, borásza
Média megjelenések – Kisalföldi ASzC Roth Gyula

mezőgazdasági húsipari pályázatok magánszemélyeknek 2019

 1. Mezőgazdasági termelő Bt-k, Kft-k A m i hez más könyvelők nem szoktak érteni, nálunk viszont a szolgáltatás szerves része: Mezőgazdasági pályázatok figyelése és megírás
 2. A január 30-i értékelési határnappal nem zárták be a nagy népszerűségnek örvendő Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban című, VP3-4.2.1-4.2.2-18 kódszámú élelmiszeripari pályázatot, így a pályázók előtt továbbra is nyitva a beadás lehetősége, a következő határnap 2019. március 4. lesz
 3. 2. A tenyészbika tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű támogatásáról szóló 41/2019. (VIII. 30.) AM rendelet módosításáról 3. A mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás és az élelmiszeripar beruházási hiteleihez kapcsolódó kamattámogatásáról szóló 42/2019. (IX. 20.) AM rendelet módosításáról 4
 4. A felsőoktatási szakképzés megnevezése: mezőgazdasági mérnök felsőoktatási szakkép-zés (Agricultural Engineer at ISCED level 5). A szakképzettség oklevélben történő megjelölése: szakképzettség: felsőfokú mezőgazdasági mérnökasszisztens a szakképzettség angol nyelvű megjelölése: Agricultural Engineer Assistant. Képzési terület: agrá

Mezőgazdasági pályázatok 2019 - Dokumentumo

Az iskola története; Elérhetőségeink és adataink; Filmek az iskoláról; Testvér- és partneriskoláink; Magántanulóknak; Közbeszerzések és pályázatok (csak szerbül KÖZÉRDEKŰ ADATOK ÜGYINTÉZÉS PÁLYÁZATOK HIRDETMÉNYEK SAJTÓSZOBA 9. nap - 2019. május-június. 2019. május 16. A 2019. május-júniusi érettségi írásbeli vizsgák emelt szintű feladatlapjai és javítási-értékelési útmutatói. 2019. május 15. - 8.00 óra mezőgazdasági gépész ismeretek: e_mezogep_19maj_fl.pdf. Projektek, pályázatok. Záróvizsga Záróvizsga beosztás: 2020.decemberi záóvizsga Záróvizsga jelentkezési lap - 2019 December: ITT BSc, MSc KÉPZÉSEK: Mezőgazdasági mérnök asszisztens FOSZ. Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki BSc Szak Füzesgyarmat településen a mezőgazdasági vállalkozások versenyképességének növelése érdekében az önkormányzat mezőgazdasági infrastruktúra fejlesztést kíván megvalósítani. Jelen projekttel a Füzesgyarmat külterület 0599, 0617/1 és a 0673 hrsz-ú külterületi földutak stabilizálását valósítjuk meg

Laskagomba szermaradvány értékek | Bio-Fungi Kft

2019 palyazatok.or

 1. További tájékoztatás az Adai Községi Közigazgatási Hivatal Nagyberuházási és Helyi Gazdaságfejlesztési Osztályán kapható, az adai községháza 34. számú irodájában, Ada Felszabadulás tér 1, vagy az alábbi telefonszámon (024) 852-106, 134-es mellék 8:00-tól 13:00 óráig. HIRDETMÉNY
 2. Erdősítés támogatásának igénybevételét javasoljuk Önnek, ha tulajdonosként, vagy jogszerű földhasználóként olyan földterülete van, amelynek mezőgazdasági vagy egyéb hasznosítása a gyengébb talajadottságok, az állandó vadkárosítás, vagy a nehéz megközelítés és.
 3. Pályázatok a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiataloknak. Patakfalvi Ádám - 2019-01-21. Facebook. Email. Print - hirdetés - Vidéki élet, fiatalok a vidéken elnevezéssel programcsomagot indít a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA)
 4. őségét
Tisztelt szülők, öregdiákok, iskolánkkal szimpatizálókFelsőtelekes község honlapja

Fiatal gazda pályázat (VP6-6

OMÉK-on. Több mint nyolcvanötezer látogató részvételével zárult a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), amely négy napon keresztül mutatta be a magyar agrárium és élelmiszergazdaság legjavát a HUNGEXPO területén, vendégországként pedig Marokkó mutatkozott be A pályázatok benyújtása 2019. december 13.-tól átmenetileg felfüggesztve. Támogatás összege: 10 - 200 millió F Pályázat mezőgazdasági kisüzemek támogatására. Eszköz- és gépbeszerzésre, ültetvénytelepítésre, állatvásárlásra, vagy üzemfejlesztésre kaphatnak forrást mezőgazdasági kisüzemek. A pályázatok 2021. április 20-áig nyújthatóak be - közölte az Agrárminisztérium az MTI-vel csütörtökön

Mezőgazdasági és vidékfejlesztés pályázatok 2021

2019. március 18-tól 2019. április 22-ig, vagy 2019. augusztus 1-től 2019. szeptember 5-ig. A pályázatról készített rövid összefoglalónkat itt tudja letölteni: Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására 2019 Ismét módosult a Baross-19-NMG/2 pályázatok benyújtásának határideje! 2019.12.21 - 17:37. Módosult a Baross-19-NMG/2 pályázatok benyújtásának határideje! 2019.12.13 - 11:54 Új pályázati felhívás felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók számára. 2019.02.26 - 13:40

mezőgazdasági pályázatok 2019 évvégén - Cégpályázat

A koronavírus-járvány az ágazatok közül az egyik legkevésbé a mezőgazdaságot érintette. A Covid-19-járvány által az egyik legkevésbé érintett gazdasági ágazat a mezőgazdaság volt 2020-ban Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban VP3-4.2.1-4.2.2-18 A pályázat célja Az élelmiszeripar ágazati innováció ösztönzése, ezáltal az elavult technológiai módszerek fejlesztése, Borászati és élelmiszer-feldolgozási pályázat 2019 Tovább olvasom

Elkészült az új kerítés az iskola és az egészségház között

Az uniós források legnagyobb része olyan programok megvalósítását finanszírozza, amelyek az EU szakpolitikáinak előmozdítására irányulnak. Az uniós költségvetés egy kis részét az EU az uniós intézmények részére szükséges áruk és szolgáltatások beszerzését célzó közbeszerződésekre fordítja Építőipari Pályázatok 2019 es 2020. Évente akár többször is megjelenő pályázat akár budapesti, akár vidéki cégek számára, ami nem más, mint az építőipari kkv-k technológiai korszerűsítését szolgáló pályázat. A pályázat célja 2019-ben a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának elősegítése. A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak a Eger MJV Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (3300 Eger, Dobó tér 2. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1702-07/2016. , valamint a munkakör megnevezését: mezőgazdasági ügyintéző